III Concurs d'animació stop‑motion en 30"

Assumeix el repte i posa’t a animar!

A El Meu Primer Festival estem segures que totes i tots porteu la llavor de l’art a dins i us volem ajudar a alliberar la vostra creativitat. Un any més, us convidem a què accepteu el repte creatiu que us planteja la família Maccelli Coronado, experts animadors d’aquesta tècnica artesanal. Animeu-vos i passeu una estona divertida en família: podeu guanyar una Samsung Galaxy Tab S6 Lite per seguir animant!

Familia Maccelli Coronado
Macelli Coronado
Videotutorial

Necessitats tècniques per a les teves primeres animacions stop-motion

Amb aquest vídeo aprendràs les claus per a poder fer la teva animació stop-motion i participar en el concurs d’aquest any. Només necessites una càmera, una aplicació per a editar el vídeo i molta imaginació i ganes de passar-t’ho bé!

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Participa i guanya!

Si vols que aquesta tauleta sigui teva, posa a treballar la imaginació! Necessitaràs un o diversos calaixos que hauran de formar part de la teva història, molta creativitat, bon humor i una miqueta de paciència. Podeu fer l’animació en família per gaudir encara més!

Inscriure’m

Què has de fer

Per a participar en el III Concurs d’animació stop-motion en 30″ has de fer una animació que compleixi aquests requisits:

Runtime:
30 segons
Element imprescindible:
un o diversos calaixos
Frame rate:
8 fotogrames per segon (mínim)
Àudio:
sense so

Pots enviar fins a un màxim de tres vídeos. Recorda que l’últim dia per a enviar les teves creacions i participar en el concurs és el diumenge 11 de desembre.

L’obra guanyadora serà escollida per un jurat format pel Giovanni Maccelli, animador stop-motion i cofundador de Zampanò!, l'Anna Solanas, animadora stop-motion i cofundadora d'I+G Stop-Motion, i la Nathalie Modigliani, codirectora d'El Meu Primer Festival. S’anunciarà dimecres 21 de desembre.

Consulta les bases